Vega подарувала iPad і безкоштовний Інтернет переможцям Студентської акції

08.12.2015

Телекомунікаційна група Vega оголосила переможців розіграшу призів серед учасників Студентської акції.

Сертифікат на безкоштовне отримання Інтернет-доступу протягом півроку дістався студенту Одеської національної юридичної академії Роману Гиренко, 9 місяців користуватися Інтернетом від Vega пощастило Світлані Іванченко, студентці національної академії харчових технологій. А Олександр Тараненко, що навчається у залізничному технікумі, буде користуватися Інтернетом безкоштовно цілий рік! Володарем супер-призу – Apple iPad mini – став майбутній юрист Володимир Волошанюк.

Нагадаємо, серед студентів навчальних закладів Одеси та Миколаєва, які проживають у гуртожитках та підключили послугу Інтернет-доступу в тарифному плані «Студентський» до кінця жовтня, були розіграні призи – сертифікати на користування Інтернетом від Vega, а також супер-приз.

Оператор регулярно проводить акції з підключення до мережі Інтернет у гуртожитках міста, розуміючи необхідність цієї послуги для самоосвіти та розвитку молодих людей. Компанія і надалі має намір проводити подібні заходи, щоб підвищувати прагнення молоді до нового і цікавого.

Телекомунікаційна група Vega вітає переможців та бажає їм нових досягнень у майбутньому!