Vega переводить мережу «АТБ» у Дніпропетровську на більш надійну технологію

27.09.2015

Телекомунікаційна група збільшує швидкість передачі даних «АТБ-Маркет» більш ніж удвічі, а також покращує роботу комп'ютерної мережі у магазинах міста.

Vega організувала перехід компанії-партнера на більш швидкісні технології з підвищеною надійністю з'єднання. Оператор завершує перший етап перемикання точок передачі даних компанії з технології ADSL. З початку осені частина мережі корпоративного клієнта працює за більш стабільною технологією. Завершити проект і перемкнути всі 60 точок передачі даних партнера на технологію SHDSL планується до кінця року.

Технологія ADSL, що раніше використовувалася у мережі «АТБ», дозволяла надавати симетричні канали передачі даних на швидкості до 1 МБ/с. Vega як клієнтоорієнтований провайдер телекомунікацій оптимізувала ці параметри, реалізувавши проект переведення на більш надійні технології, які максимально відповідають потребам клієнта сьогодні.

Оператор співпрацює з мережею «АТБ-Маркет» протягом 8 років. Близько 60% усіх магазинів АТБ у Дніпропетровську користуються послугами зв'язку Vega.