Відпочивайте з комфортом в ресторанах «L'KAFA CAFÉ»!Vega: відпочивайте з комфортом в ресторанах «L'KAFA CAFÉ»!

12.03.2015

Цієї весни Vega пропонує Вам продегустувати вишукані страви східної, європейської або японської кухні, провести відмінний вечір у веселій компанії друзів за караоке або організувати ідеальний романтичний вечір для Ваших коханих. У лаунж ресторанах «L'KAFA CAFÉ» Ви зможете провести час саме так, як бажає душа, адже в закладах панує розслаблююча атмосфера для чудового відпочинку!

Тільки до середини квітня оператор надає своїм абонентам унікальну можливість – відвідати лаунж ресторани «L'KAFA CAFÉ» на ексклюзивних умовах!

У рамках Програми лояльності від Vega з 14 березня по 14 квітня 2015 р. для абонентів оператора (фізичних та юридичних осіб, зареєстрованих в Особистому кабінеті) діє унікальна пропозиція, розроблена спільно з нашим партнером – мережею ресторанів «L'KAFA CAFÉ»: при сплаті рахунку у ресторані мережі Ви можете отримати знижку 10%!

Для участі в акції необхідно роздрукувати сертифікат на знижку з відповідною акційною сторінки в Особистому кабінеті, а потім віддати сертифікат офіціантові у ресторані «L'KAFA CAFÉ» у момент запиту рахунку.

З умовами акційної пропозиції знайомтеся в Особистому кабінеті. Для ознайомлення з меню, адресною програмою та уточнення всієї необхідної інформації відвідайте http://lkafa-cafe.com.ua/.

Акція діє в мережі ресторанів «L'KAFA» у місті Києві.

Подаруйте собі відпочинок у затишній обстановці ресторану «L'KAFA CAFÉ» – і Ви залишитеся більше, ніж просто задоволені! Унікальне поєднання лаунж ресторану, караоке та нічного клубу – у «L'KAFA CAFÉ» атмосфера просто створена для повного релаксу і нових яскравих вражень!

Компанія Vega і мережа ресторанів «L'KAFA CAFÉ» бажають Вам яскравих емоцій та незабутнього спілкування!