Vega: осінній марафон нових акцій, послуг і тарифів!

31.08.2014

Тепла пора літніх відпусток та активного відпочинку на природі пройшла, попереду – осінні дощові вечори, які так приємно проводити в компанії улюблених сайтів, за онлайн-переглядом фільмів або спілкуючись з друзями в мережі.

Йдучи назустріч бажанням своїх клієнтів, телекомунікаційна група Vega прагне зробити для них умови користування послугами ще більш привабливими. Цієї осені абонентів компанії чекають цікаві акції та вигідні пропозиції!

З 25 серпня по 30 листопада 2014 року оператор проводить осінню акцію, учасники якої можуть підключитися та користуватися безстроково всього від 99 грн/міс. двома послугами: швидкісним доступом до мережі Інтернет (до 24/30 Мбіт/с) та новою послугою інтерактивного телебачення «Vega TV» (що надає доступ до українських та зарубіжних телеканалів різної тематики, в тому числі в HD якості, а також до відеотеки, що містить 10 000 фільмів, серіалів, телепередач, програм і шоу). Учасниками акції можуть стати нові абоненти послуги доступу до мережі Інтернет від Vega, а також існуючі абоненти, що підключають нові послуги компанії, у всіх містах присутності оператора.

Також цієї осені всіх нових клієнтів Vega в рамках послуги доступу до мережі Інтернет чекає ще один приємний сюрприз – нові тарифні плани. Ця тарифна пропозиція порадує абонентів підвищеною швидкістю доступу до мережі Інтернет та зниженою абонплатою. Серед нових тарифів – «Надійний», «Вільний» і «Приватний» – кожен абонент має можливість вибрати той план, що найбільш підходить йому за швидкістю доступу і вартістю користування.

Доступ до мережі Інтернет від Vega – це надійність, стабільність, висока якість послуги та обслуговування. А задекларована швидкість – це швидкість доступу до ресурсів по всьому світу, а не тільки по Україні, на відміну від пропозицій багатьох інших провайдерів.

Деталі акцій і пропозицій – на сайті оператора, за телефоном цілодобової підтримки 0 800 60 00 60, а також в Центрі продажу та обслуговування Вашого міста.

Беріть участь в осінніх пропозиціях від Vega – та реально відчуйте переваги запропонованих компанією-оператором новинок!