Vega: осінній марафон

20.08.2014

Тепла пора літніх відпусток та активного відпочинку на природі пройшла, попереду – осінні дощові вечори, які так приємно проводити в компанії улюблених сайтів, за онлайн-переглядом фільмів або спілкуючись з друзями в мережі.

Розуміючи усі бажання своїх клієнтів, телекомунікаційна група Vega прагне зробити для них умови користування послугами ще більш привабливими. Цієї осені абонентів компанії чекають цікаві акції та вигідні пропозиції!

З 25 серпня по 30 листопада 2014 року оператор проводить осінню акцію, учасники якої зможуть підключити акційний тарифний план «Зручний», що надає швидкісний доступ до мережі Інтернет (до 24/30 Мбіт/сек) за доступною ціною (60 грн/міс.). Учасниками акції можуть стати нові абоненти послуги доступу до мережі Інтернет від Vega, а також існуючі абоненти, що підключають нові послуги від компанії, у всіх містах присутності оператора.

Також абоненти, підключені до акційного тарифного плану «Зручний», мають можливість користуватися всього за 99 грн/міс. двома послугами: швидкісним доступом до мережі Інтернет і послугою інтерактивного телебачення «Vega TV». Це більше 80 українських і зарубіжних каналів, в тому числі в HD якості, доступ до відеотеки з 10 000 фільмів, серіалів, програм та шоу.

Цієї осені клієнтів Vega в рамках послуги доступу до мережі Інтернет чекає ще один приємний сюрприз – нові тарифні плани. Дана тарифна пропозиція порадує абонентів збільшеною швидкістю доступу до мережі Інтернет та зниженою абонплатою. Серед нових тарифів – «Надійний», «Вільний» і «Приватний» – кожен абонент має можливість вибрати той, що найбільш підходить йому за швидкістю доступу і вартості користування.

Крім підключення до cети Інтернет всього за 1 грн (з ПДВ), користувачів нового тарифу «Зручний» чекає ще багато приємних бонусів: необмежений обсяг трафіку, можливість користуватися партнерськими програмами лояльності.

Крім того, надійність, стабільність, якість послуги та обслуговування – само собою розуміються. А задекларована швидкість – це швидкість доступу до ресурсів по всьому світу, а не тільки по Україні, на відміну від швидкостей від багатьох інших провайдерів.

Деталі осінньої акції та інших пропозицій – на сайті оператора, за телефоном цілодобової підтримки 0 800 60 00 60, а також у Центрі продажу та обслуговування Вашого міста.

Беріть участь в осінніх акційних пропозиціях від Vega – та реально відчуйте переваги запропонованих компанією-оператором новинок!