Vega організувала безкоштовну Wi-Fi зону в Миколаївській обласній лікарні

06.09.2012

У рамках програми корпоративної соціальної відповідальності телекомунікаційна група Vega організувала безкоштовну Wi-Fi зону у відділенні онкогематології Миколаївської обласної лікарні.

Завдяки організованій Vega Wi-Fi зоні пацієнти, які перебувають на лікуванні у відділенні онкогематології, тепер мають доступ до мережі Інтернет і можуть дивитися стрічки та мультфільми онлайн, слухати музику, спілкуватися в соціальних мережах, а їхні лікарі отримали можливість консультуватися за допомогою мережі Інтернет з лікарями інших клінік і міст.

«Пацієнти онкогематології Миколаївської обласної лікарні - діти до 13 років. Часто вони проводять у лікарні по кілька років. Маючи доступ до мережі Інтернет, вони зможуть покращити своє перебування на лікуванні, а їхні батьки - поділитися інформацією про новітні методи лікування онкозахворювань через соціальні мережі та форуми з іншими сім'ями», - відзначає директор Південного філіалу Vega Марина Голосовська.

Також Vega надала безкоштовний хостинг для сайту Одеської обласної організації інвалідів. Організація є офіційним представництвом із захисту інтересів інвалідів та надає їм допомогу.

На сайті організації - http://www.oin.org.ua/ - розміщена актуальна і важлива інформація для інвалідів, їх близьких родичів і друзів. Завдяки цьому сайту, безкоштовний хостинг якого забезпечила Vega, вони зможуть розглядати багато питань, пов'язаних з діяльністю організації, ділитися інформацією і більш оперативно надавати допомогу тим, хто її потребує.