Vega забезпечила високошвидкісний доступ до мережі Інтернет у Десні

19.10.2015

Оператор запустив у експлуатацію нову Інтернет-зону за технологією FTTB у с.м.т. Десна Козелецького району Чернігівської області.

З 1 жовтня 2015 року жителі «військового містечка» можуть підключити якісну і сучасну послугу доступу до мережі Інтернет, а також інтерактивне телебачення (FTTB + IPTV) від національного оператора.

«Розвиток мережі і розширення географії присутності - ключові завдання Vega сьогодні. Ми шукаємо ефективні способи будівництва зон підключення, щоб жителі України могли користуватися нашими сервісами. За три квартали 2015 року Північна філія Vega побудувала, крім с.м.т. Десна, 20 інтернет-зон у Києві, Борисполі, Вишневому, Петровському, Софіївській Борщагівці. Переважно ми вибираємо технології FTTB, FTTH та Wi-Fi», - говорить Мурат Чинар, Генеральний директор телекомунікаційної групи Vega.

Vega побудувала мережу в Десні за один місяць. Компанія організувала дану Інтернет-зону «з чистого аркуша». У результаті близько тисячі домогосподарств можуть підключитися до мережі Vega. До кінця року Північна філія Vega, яка включає Київську, Чернігівську, Житомирську, Вінницьку та Черкаську області, планує розширити мережу ще в 3-х населених пунктах.