Vega розпочинає співпрацю з платіжною системою Easysoft

05.10.2010

Телекомунікаційна група Vega розширює канали прийому платежів за послуги зв'язку і розпочинає співпрацю з платіжною системою Easysoft (http://www.easysoft.ua).

Відтепер абоненти компанії «Оптіма Телеком», що входить до групи Vega, в 15 містах України можуть оплачувати послуги доступу в Інтернет та телефонії через платіжні термінали Easysoft. Така можливість доступна абонентам Vega в Києві, Дніпропетровську, Одесі, Івано-Франківську, Калуші, Коломиї, Ялті, Борисполі, Вишневому, Боярці, Новомосковську, Дніпродзержинську, Кривому Розі, Запоріжжі та Южному.

Мінімальна сума поповнення рахунку для абонентів Vega у платіжних терміналах Easysoft - 5 грн., максимальна - 50 000 грн. Розмір комісії - від 1 грн. до 5% від суми поповнення, в залежності від міста, де встановлені платіжні автомати. Для оплати послуги Інтернет абоненту необхідно знати свій ID особового рахунку, для оплати телефонії - номер телефону.

Крім цього, абоненти Vega можуть оплатити послуги зв'язку готівкою через каси банків, а також платіжною карткою без комісії через web і wap-сайти Vega, платіжні системи Portmone і WebMoney.