Vega розпочала прийом платежів через I-box

02.03.2009

З 3 березня Vega починає прийом платежів за послугу Інтернет від київських клієнтів компаній «Оптима Телеком» та «Интерком» через мережу платіжних автоматів I-box. Платіжні автомати приймають платежі готівкою від 5 до 50 тис. грн. Комісія за здійснення платежу для абонентів Vega відсутня.

«Перед запуском проекту ми провели опитування наших клієнтів про те, який канал сплати послуг для них найбільш зручний, - розповідає Олена Іконнікова, комерційний директор телекомунікаційної групи Vega. - Серед найбільш зручних було названо сплату через платіжні автомати та Інтернет. В межах програми по вдосконаленню обслуговування наших абонентів ми розпочали прийом платежів через платіжні автомати та Інтернет, і зараз працюємо над впровадженням інших альтернативних систем прийому платежів.

Місце знаходження найближчого до Вас платіжного автомату I-box Ви можете з'ясувати за телефоном 8-800-300-1020 (дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні).

В майбутньому планується ввести можливість сплати за інші послуги та розширити кількість компаній Vega, абоненти яких можуть здійснювати сплату послуг через I-box.