Vega і АЗК «WOG»: запрошуємо Вас у весняну автоподорож!

26.02.2015

Відправляйтеся цієї весни у захоплюючу автоподорож по нових незвіданих куточках нашої країни. Завдяки новій партнерській акції кожна поїздка подарує Вам не тільки максимум приємних емоцій від подорожі, але дозволить заощадити Ваші кошти!

Щоб Ваші подорожі на автотранспорті цієї весни були максимально приємними і комфортними, скористайтеся спеціальною акційною пропозицією від телекомунікаційної групи Vega і нашого партнера – мережі автозаправних комплексів «WOG».

У рамках програми лояльності від Vega з 1 по 31 березня всі абоненти Vega (фізичні особи, які отримують рахунки за послуги поштовою або кур'єрською доставкою, а також зареєстровані користувачі Особистого кабінету) можуть скористатися унікальною пропозицією, яка допоможе заправити автомобіль якісним паливом, а також отримати заряд бадьорості від чашечки ароматної кави з неймовірними знижками!

Для отримання знижки достатньо відрізати купон з рахунку за послуги за лютий 2015 р. або із сертифіката (роздрукованого з акційною сторінки з Вашого Особистого кабінету) один з двох купонів і віддати його оператору АЗК «WOG» при оплаті покупки.

З умовами акційної пропозиції, будь ласка, ознайомтеся у Вашому Особистому кабінеті.

Для уточнення додаткової інформації про мережу автозаправних комплексів «WOG, будь ласка, відвідайте сайт www.wog.ua або телефонуйте за номером гарячої лінії 0 800 300525.

З приходом весни сміливо вирушайте у автоподорожі, а мережа автозаправок «WOG» подбає про Ваш комфорт і зручність. Тут не тільки заправлять Ваш автомобіль якісним паливом, але і подарують Вам і Вашим супутникам позитив і гарний настрій!

Зустрічайте весну разом з Vega і торговою мережею АЗК «WOG»!