У травні Vega запустила нову тарифну лінійку Vega TV

16.05.2016

Пакети інтерактивного телебачення оператора стали ще доступнішими українським сім'ям. Фанати футболу з Vega TV вдома почуваються, як на стадіоні. А завзяті кіномани з домашніх девайсів занурюються в атмосферу новітніх блокбастерів та кіношедеврів у відмінній HD-якості.

- Стартовий пакет за 29 грн/міс. буде достатнім для тих телеглядачів, хто вважає за краще дивитися телепередачі на українських телеканалах. Крім того, глядачі зможуть користуватися відеотекою з 50 фільмів і серіалів, популярних радіостанцій, українських та зарубіжних відеокліпів.

- До Оптимального пакету вартістю 79 грн/міс., крім українських, включені найпопулярніші міжнародні телеканали. А також абонентам будуть доступні відеотека фільмів і серіалів, повний доступ до кінозалів OLL.TV.

- Найповніший Преміальний пакет буде коштувати абоненту 139 грн/міс. Користувачі пакета дивляться кращі українські, міжнародні та найбільш затребувані тематичні телеканали. Цій категорії глядачів, крім опціону перших двох пакетів, доступні телеканали у форматі HD, відеотека фільмів і серіалів, повний доступ до кінозалів OLL.TV (бойовики, комедії, мелодрами та ін.).

Користувачі пакету Футбол HD можуть дивитися прямі футбольні трансляції матчів світових чемпіонатів, Ліг і Кубків у HD якості! До послуг глядачів – Українська Прем'єр Ліга, Ліга Чемпіонів, Ліга Європи, англійська Прем'єр-Ліга, Чемпіонати Іспанії та Італії, Кубки Англії, Італії та України, Супер-кубок УЄФА, товариські матчі, а також телеканали Футбол 1, Футбол 2 (та їх HD-версії), які отримали ексклюзивні права на трансляцію матчів Євро-2016.

Абоненти, які використовують телевізори Smart TV від Samsung, LG або Phillips, зможуть дивитися Vega TV без додаткового обладнання. Для інших абонентів Vega пропонує медіаплеєр для перегляду телеканалів у HD-якості, послугу «Відео-за запитом» та інші сучасні функції інтерактивного телебачення. Медіаплеєр доступний за ціною 999 грн. Користувачі всіх пакетів Vega TV також зможуть підключити додаткові телевізори у своїй родині за єдиною ціною 29 грн/міс. за одиницю. Всім користувачам Vega TV доступні функції управління телебаченням: «ТВ-Запис», «ТВ-Пауза», «Телепрограма», «Рестарт програми або фільму», «Субтитри» та звукові доріжки, «Вибране».

Деталі й опис послуги на сайті оператора.

Підключити послугу Vega TV можна в Особистому кабінеті користувача, контакт-центрі за номером 0 800 60 80 08 або у Центрі продажу та обслуговування Vega.