Послуги зв’язку від Vega «Разом дешевше»!

14.07.2010

Телекомунікаційна група Vega запускає нову акцію «Разом дешевше». Підключайте одночасно телефонію та Інтернет від Vega та заощаджуйте - отримуйте більше послуг зв'язку за меншу плату!

Учасникам акції доступні спеціальні умови доступу до мережі Інтернет - постійно діюча знижка 20% на будь-який обраний безлімітний тарифний план. Акційний тарифний план з телефонії «Разом дешевше» з необмеженим терміном дії та абонентською платою 20 грн.\міс. містить 500 нетарифікованих хвилин вихідних дзвінків місцевого зв'язку. Це на 300 хвилин більше, ніж у звичайному тарифному плані «Домашній» з аналогічною абонентською платою. Також в цьому тарифному плані безкоштовно активований пакет додаткових послуг цифрового телефонного зв'язку (переадресація за умови зайнятої лінії, переадресація при відсутності відповіді, безумовна переадресація, другий виклик, утримання виклику, конференцзв'язок).

Вартість акційного підключення до Vega складає 130 грн., 129 з яких зараховуються на рахунок абонента у вигляді бонусу на оплату послуг зв'язку.Акція «Разом дешевше» діє для абонентів-фізичних осіб у всіх містах України, де надаються послуги доступу до мережі Інтернет від Vega, крім м. Севастополь.