Стартував соціальний проект Vega та Комп'ютерної академії ШАГ

13.04.2016

У березні 2016 року розпочався спільний соціальний проект телекомунікаційної групи Vega та Комп'ютерної академії ШАГ «Комп'ютерна грамотність для абонентів Vega старшого покоління». Мета ініціативи – допомогти старшим абонентам компанії подолати інформаційний бар'єр, показати їм можливості та користь сучасних технологій.

Перша група слухачів курсу була cформована у Києві. Усі учні – абоненти послуги фіксованої телефонії від Vega (тарифний план «Пенсійний»), які подали заявку на безкоштовне навчання. Протягом першого пілотного 7-денного курсу викладач академії навчила слухачів азам користування Інтернетом, роботі з пошуковими та платіжними системами, новинними сайтами, соціальними мережами. Фахівці ШАГу спеціально для абонентів Vega розробили навчальний матеріал.

По закінченню курсу слухачі отримали сертифікати, що підтверджують рівень отриманих знань. «Тепер я можу і комунальні послуги сплатити, і фільми скачати, і з в'язання викрійку знайти. Придбала нових друзів, – каже слухачка курсів Тамара Латишок. – Ми всі дуже вдячні компанії Vega та Комп'ютерної академії ШАГ за надану можливість».

«Комп'ютерна академія ШАГ має великий досвід у навчанні учнів у віці 55+, – коментує викладач вищої категорії Тетяна Шаховська. – Подібні знання дуже затребувані та допомагають стати більш активними по життю, впевненіше почувати себе в соціумі, спілкуватися між собою, використовувати нові технології у повсякденних справах. Наші слухачі легко засвоїли програму і зараз активно користуються соціальними мережами, поштою, скайпом і навіть навчають комп'ютерній грамоті своїх сусідів та колег».

Комп'ютерна академія ШАГ – міжнародний навчальний заклад, що спеціалізується на комп'ютерній освіті. Працює з 1999 року. Є найбільшим авторизованим навчальним центром Microsoft, Cisco, Autodesk.
У Комп'ютерній академії ШАГ навчання проводиться за унікальними авторськими методиками, які мають високу оцінку IT-індустрії. Після закінчення навчання студенти отримують міжнародний диплом комп'ютерної академії ШАГ, а також міжнародні сертифікати від компаній-партнерів. Випускники комп'ютерної академії працюють у найбільших IT-компаніях у 36 країнах світу.