Сплата послуг Vega – без банківської комісії!

02.04.2009

В межах всеукраїнського проекту з розширення каналів прийому платежів за надані послуги Vega розпочинає національну співпрацю з банками «ПриватБанк», «Правекс-Банк» та «Хрещатик». Відтепер наші абоненти можуть сплачувати рахунки за послуги телефонії та Інтернет без сплати банківської комісії. Сьогодні абоненти Vega можуть скористатися послугами цих банків у Києві та Київській області. Найближчим часом така можливість з‘явиться у наших абонентів у всій країні.

Vega також продовжує національну співпрацю з банком «Південний» на умовах відсутності комісії при внесенні абонентських платежів. Зараз ми проводимо переговори ще з декількома національними банками, і через деякий час плануємо збільшити кількість банків-партнерів.

Обираючи національних партнерів з прийому платежів, ми зробили детальній аналіз всіх українських банків і вирішили вибрати ті, що показали оптимальний баланс між наявністю великої національної мережі та якістю обслуговування фізичних осіб. Фінансова стабільність обраних банківських установ стала для нас особливо значущою, у нинішній час нестабільної економічної ситуації.