Привіт із Польщі: нові телеканали TVP Polonia, TVP Info, Belsat TV

06.09.2016

 

Для користувачів тарифних планів «Стартовий», «Оптимальний» та «Преміальний» послуги «Vega TV» до списку телеканалів для перегляду додалися три польські телеканали: TVP Polonia, TVP Info, Belsat TV.

Один з найпопулярніших телеканалів Польщі – канал TVP Polonia – міжнародний канал Громадського телебачення Польщі Telewizja Polska (TVP). Історія і культура, актуальні питання для польської діаспори в інших країнах.

TVP Info - польський інформаційний телеканал. Інформація про Польщу і новини закордону, події, заходи, прямі трансляції, спорт, погода, регіональні новини, публіцистичні програми.

Belsat TV - супутниковий телеканал білоруською мовою. Мовлення з Польщі. Незалежна інформація про події в Білорусі, Європі та світові. Культурні, музичні та молодіжні програми.

Підключити послугу «Vega TV» можна: в Особистому кабінеті, дотримуючись інструкції, яка там пропонується; в Контакт-центрі за номером 0 800 60 80 08; в Центрі продажу та обслуговування Вашого міста.

Додатково: завантажуйте додаток Vega TV на Smart TV або Мобільний додаток на IOS / Android та занурюйтесь у світ яскравих вражень.

Приємного перегляду!