Прем'єра аниміційного фільму – для абонентів послуги «Vega TV»

02.07.2015

Повнометражний анімаційний фільм «Космічний пірат Харлок», створений за мотивами однойменної серії японських коміксів, напевно сподобається користувачам послуги інтерактивного телебачення від Vega, знайомих із серією Final Fantasy, тим, що віддають перевагу «Зоряним війнам» і «Піратам Карибського моря» з усіх кіно-жанрів.

Отже, у далекому майбутньому мрія людства збулася. Космос покірний, люди заселили безліч інших планет. А найбільшою владою володіє корпорація Гая, чиї екіпажі протягом багатьох років грабує космічний пірат Харлок. Урядовий флот Езра має намір покласти край цим злочинам, для чого впроваджує свого агента на корабель Харлок.

«Космічний пірат Харлок» став найдорожчою картиною студії Toei Animation, з якою раніше працював Хаяо Міядзакі. А за версією Міжнародного товариства 3D-технологій і передових візуальних ефектів сьогодні він є кращим анімаційним проектом у світі. Тепер оцінити нашумілий фільм можуть і абоненти послуги «Vega TV».

Детальніше про послугу, наповнення розділів та способи підключення дізнавайтеся на нашому сайті, у Центрах продажу та обслуговування Вашого міста та за телефоном цілодобової підтримки Vega 0 800 60 00 60.