«Прямий номер» став доступнішим!

10.12.2009

Якщо Ви бажаєте, щоб Ваш міський номер телефону завжди був з Вами, скрізь, де є покриття Вашого мобільного оператора - саме час скористатися «Прямим номером». Адже Vega покращила умови підключення до цієї послуги!

Тепер не потрібно робити великий одноразовий платіж за підключення - ця сума буде розбита на 12 частин і включена до абонентської плати протягом року.

За новими умовами абонентська плата в перший рік користування послугою для фізичних осіб становитиме
24 грн. / міс. (включено 30 хвилин переадресації), в наступні роки - всього 12 грн. / міс. (включено 15 хвилин переадресації). Для юридичних осіб абонентська плата в перший рік користування послугою становитиме
60,60 грн. / міс. (включено 70 хвилин переадресації), в наступні роки - всього 18 грн. / міс. (включено 15 хвилин переадресації). Усі ціни зазначені з урахуванням ПДВ.

Вартість 1 хвилини переадресації понад включених в абонплату хвилин становить лише 0,90 грн./хв. Це менше, ніж у будь-якого з мобільних операторів в Україні!

«Прямий номер» стане в нагоді Вам, якщо Ви хочете, щоб Вам телефонували на мобільний за міськими тарифами. І не забудьте - навіть, якщо Ви змінюєте мобільного оператора, Ваш прямий номер Vega завжди залишиться з Вами.

Більше інформації про послугу «Прямий номер»