Повна версія «Незламної» для абонентів послуги «Vega TV»

21.05.2015

І знову гарна новина для цінителів кіно, що користуються послугою інтерактивного телебачення від Vega. На цьому тижні абоненти «Vega TV» зможуть побачити телевізійну версію картини «Незламна» з чотирьох серій з оригінальним озвученням.

Прем'єра фільму-біографії українсько-російського виробництва про жінку-снайпера Людмилу Павличенко нещодавно шумно пройшла по всіх кінотеатрах країни. До розширеної чотиригодинної версії увійшли фрагменти, які не були показані на великих екранах, але яскраво розкривають різні сторони особистості снайпера Павличенко та молодої дівчини Людмили.

Усі сцени фільму зняті в Україні в 2013-2014 роках. Зйомки проходили у Києві, Кам'янці-Подільському, Одесі і, звичайно ж, у Севастополі, в обороні якого брала участь Людмила Павличенко. Технічна база і комп'ютерна графіка, використані у картині – повністю заслуга української команди. Саундтреками до фільму стали композиції «Обійми» гурту Океан Ельзи і «Зозуля» Віктора Цоя в аранжуванні Костянтина Меладзе.

«Вона перемогла у кожній своїй битві. Як солдат, як дипломат і як жінка », - сказала якось про Людмилу Павліченко Елеонор Рузвельт. Дивіться розширену версію фільму «Незламна» і ще 10 000 популярних фільмів і серіалів у розділі «Відеотека» послуги «Vega TV». Vega бажає всім глибоких відчуттів і незабутніх вражень від переглядів!

Детальніше про послугу «Vega TV», наповнення розділів та способи підключення дізнавайтеся на нашому сайті, у Центрах продажу та обслуговування Вашого міста та за телефоном цілодобової підтримки Vega 0 800 60 00 60.