Осінь з Vega: максі-швидкість з міні-ціною!

31.08.2015

Літо закінчилося – але попереду повна яскравих подій осінь! На нас чекають цікаві подорожі, поїздки, прогулянки і зустрічі, м'яка осіння погода, пікніки на природі з друзями і яскраві незабутні враження!

Щоб ця осінь стала для Вас ненудною і змістовною, телекомунікаційна група Vega подовжує дію спеціальних – максимально вигідних – умов користування послугами доступу до мережі Інтернет та інтерактивного телебачення!

З 1 вересня по 30 листопада 2015 року приймайте участь в осінній акції від Vega: підключайте Інтернет-доступ на максимальный швидкості за мінімальною ціною (70 грн на місяць) у новому тарифному плані «Максимальний» назавжди! Також у рамках послуги «Vega TV» у тарифному плані «Оптимальний» насолоджуйтеся переглядом 100 телеканалів за 39 грн протягом трьох місяців.

Деталі акцій і пропозицій – на сайті оператора, за телефоном цілодобової підтримки 0 800 60 00 60, а також у Центрі продажу та обслуговування Вашого міста.

Проведіть цю осінь разом з Vega – і Вам не доведеться нудьгувати! Підключайте максимально швидкісний Інтернет-доступ і високоякісне інтерактивне телебачення від Vega за приємними цінами – і осінь з «сумній пори» перетвориться на яскравий та незабутній час!