Оплачуйте послуги зв'язку від Vega через ПриватБанк!

28.07.2010

Vega, розширюючи співпрацю з Приватбанком, ввела для Вас можливість оплачувати послуги зв'язку через банкомати і термінали ПриватБанку, інтернет-сервіс Приват 24, а також додала опцію «Регулярні платежі» до платіжного онлайну-сервісу «Швидко сплатити».

При поповненні рахунку через банкомати і термінали ПриватБанку платіжною картою КБ «Приватбанк» на будь-яку суму комісія відсутня. При оплаті картою будь-якого іншого українського або зарубіжного банку комісія складає 2%. До оплати приймаються будь-які банківські карти платіжних систем Visa і Mastercard. Поповнення рахунку відбувається в режимі онлайн. На сьогоднішній день в Україні працює близько 7000 банкоматів і більш як 2200 терміналів самообслуговування ПриватБанку.

Сьогодні послугами поповнення рахунку через Приват 24, банкомати і платіжні термінали ПриватБанку можуть скористатися абоненти компанії «Оптима Телеком», що входить до групи Vega, в 15 містах України (Києві, Борисполі, Вишневому, Боярці, Дніпропетровську, Дніпродзержинську, Кривому Розі, Запоріжжі, Новомосковську, Одесі, Південному, Івано-Франківську, Калуші, Коломиї і Ялті).

Інтернет-банк Приват 24 призначений для управління банківськими рахунками через мережу Інтернет. Система надає своїм користувачам повний комплекс банківських послуг в режимі онлайн. Комісія за здійснення платежу в Приват 24 при оплаті послуг Інтернет і телефонії від Vega картками ПриватБанку відсутній. Сервіс стане у нагоді абонентам Vega - власникам платіжної карти Приватбанку і дійсним користувачам системи Приват 24.

Опція «Регулярні платежі» при використанні сервісу «Швидко Оплатити» робить можливою автоматичну регу­лярну оплату послуг за допо­могою платіжної карти клієнта без яких-небудь додаткових дій з його боку.

Використання регулярних платежів дозволяє зробити оплату послуг зв'язку більш зручною для абонентів - заощаджується час на ви­конання платежу, не потрібно пам'ятати про необхідність його здійснення, немає ризиків відключення від послуг зв'язку.

Для підключення послуги до­статньо при здійсненні плате­жу на головній сторінці сервісу позначити галочкою поле «Зробити платіж регулярним». Регулярний платіж буде автома­тично виконуватися щомісячно, 15 числа в 12.00. Комісія за підключення і використання по­слуги відсутня.

Абонентам Vega не потрібно оплачувати комісію за здійснення платежу через платіжні сервіси ПриватБанку за умови використанні платіжної карти цього банку. Ви можете також оплатити послуги зв'язку будь-якою платіжною картою без комісії через web і wap-сайті Vega, а також через платіжні системи Portmone і Webmoney.