Оновлюємо гардероб разом з Vega

30.03.2014

У розпалі весна, час оновлень - природи, настрою. І, звичайно ж, гардеробу. З приходом весняного тепла так хочеться порадувати себе обновками, яких, як відомо, забагато не буває.

Щоб створити своїм абонентам весняний настрій та розширити їх купівельні можливості, телекомунікаційна група Vega спільно з інтернет-магазином одягу та взуття «Стайлпіт» оголошує акцію. Протягом року - з 1 квітня 2014 року по 31 березня 2015 року - користувачі послуг телефонії та інтернету (фізичні та юридичні особи, зареєстровані в Особистому кабінеті ) можуть користуватися промо-кодом (він буде надісланий в Особистий кабінет кожного абонента), що надає 12% знижки на весь асортимент інтернет -магазину одягу та взуття «Стайлпіт».

Щоб скористатися цією пропозицією, при замовленні товару в інтернет-магазині необхідно ввести промо-код в спеціальне поле при оформленні замовлення. Для отримання промо-коду, будь-ласка, перейдіть до Вашого Особистого кабінету

Доставка товарів здійснюється по всій території України, за винятком АР Крим.

Ознайомитися з асортиментом товарів та умовами доставки Ви можете на сайті інтернет-магазину www.stylepit.ua або за номером інформаційної лінії +38 (044) 392-28-00.

Партнерські акції від компанії Vega допоможуть Вам завжди бути модними та стильними!