Хмарні послуги «Оренда 1С» і «Хостинг 1С»: європейський рівень безпеки і надійності для Ваших баз «1С»

31.03.2015

Якщо Ви – власник малого, середнього чи великого підприємства і головними принципами ведення бізнесу вважаєте зручність, економічність та безпеку, то Вас обов'язково зацікавить нова пропозиція від телекомунікаційної групи Vega.

З 1 квітня 2015 р. спільно з компанією «Юнітек», офіційним партнером мережі «1С: Оренда ПЗ» на українському ринку, оператор пропонує послуги «Оренда 1С» і «Хостинг 1С» на основі хмарних рішень. Швидкий доступ до типових конфігурацій «1С: Підприємство 8» у будь-якій точці світу цілодобово з будь-якого комп'ютера, розміщення даних на серверах на території Німеччини, щоденне резервне копіювання даних та оновлення типових конфігурацій – все це дозволить Вам без початкових інвестицій отримати надійного віртуального помічника у бізнесі і суттєво підвищити ефективність роботи.

Крім основних послуг, у Вас також є можливість отримати пакети додаткових послуг «Інформаційний супровід 1С» (підтримка з питань використання програм «1С») і «Бухгалтерський супровід 1С» (допомога з питань ведення бухгалтерського або податкового обліку). Також Ви можете замовити послугу «Індивідуальне обслуговування 1С» – і менеджер від партнера «Юнітек» зручним для Вас способом (за телефоном або через електронну пошту) допоможе з доопрацюванням програми, розробкою та обслуговуванням нових (нетипових) рішень на базі «1С», а також з питань бухгалтерського та податкового обліку.

Щоб підключити послугу, абоненту необхідно активувати її через Особистий кабінет, деталі – на інформаційній сторінці послуги, а питання можна задати за телефоном цілодобової служби підтримки абонентів Vega 0 800 60 00 60.

Хмарний сервіс «1С» – це ліцензійне забезпечення, безпека та зручний сервіс за доступною ціною!