Нові телеканали: Xsport, Дача, Фауна, Терра, Наука, Епоха та Єврокіно

18.10.2016

З 13.10.2016 р. для користувачів послуги Vega TV для тарифних «Оптимальний» и ««Преміальний» додаються 7 нових телеканалів: «Xsport», «Дача», «Фауна», «Tерра», «Наука», «Епоха», «Єврокіно».

Описание телеканалов: Для тарифного плану «Стартовий» - «Xsport».

Опис телеканалів:

 
  Назва телеканалу Опис телеканалу
Xsport Мультиспортивний телеканал, орієнтований на активних людей, що ведуть спортивний спосіб життя і прагнуть до постійного самовдосконалення. Новий телеканал об'єднає в сітці мовлення яскраві хокейні поєдинки з топовими трансляціями інших видів спорту.
Дача Цілодобовий тематичний телеканал для людей, які постійно живуть в заміському будинку або проводять там багато часу. В ексклюзивних проектах каналу висвітлюються питання землеробства, тваринництва, будівництва, облаштування заміського житла і простору навколо нього.
Фауна Телеканал занурить вас у світ досліджень дикої природи, розповість про ексклюзивні проекти авторів і ведучих, покаже вражаючі зйомки недоступних куточків планети і рідкісних тварин. 24 години на добу 7 днів на тиждень в ефірі документальні фільми і серіали, реаліті і ток-шоу про тварин, програми про новітні відкриття в області зоології, авторські цикли відомих біологів і натуралістів.
Терра Телеканал розповість все про подорожі, історію, науку і людях. Покаже і розкриє найкрасивіші місця, найекзотичніші страви світу, самі дивні ритуали, рідкісні люди і професії, незвичайні свята, загадки історії, епохальні експедиції, таємниці всесвіту.
Наука 21 століття - століття відкриттів і потрясінь. Кращі вчені світу розкрили і розкривають секрети і таємниці досі не відомі людству. Наука відкриває нові горизонти далеко за межами Землі. Вона дає вплив над людьми і владу над смертю. І ми хочемо розповісти про неї все найцікавіше.
Епоха Документальний телеканал розповість про осіб, події, винаходи та відкриття котрі вкарбувалися великими літерами в історію людства. Моменти історії, які розділили наш розвиток на «до» і «після». Особистості, що змінили хід історії. Монархи, що управляли мільйонами.
Єврокіно Бібліотека каналу включає більше 600 годин контенту: драми і комедії, артхаус і трилери, екшн і бойовики, кінокласика і фільми для сімейного перегляду. На телеканалі можна побачити тематичні покази, огляд європейських кінофестивалів, репортажі, гучні прем'єри, улюблене і нове модне кіно. У сітку мовлення каналу входять фільми кіностудій усіх країн Європейського союзу такі як: «Все про мою матір», «Всі пісні тільки про кохання», «Дон Кіхот», «Особливі відносини», «Корсиканець», «Серцеїд» і багато інших.

Щомісячна абонентська плата залишається незмінною.