Зміни умов щодо послуг, які раніше надавалися ММДС-Україна

22.02.2019

Інформуємо, що у зв’язку з приєднанням ТОВ "ММДС-Україна" до ПрАТ "Фарлеп-Інвест" всі права та обов’язки по договорам, укладеним ТОВ "ММДС-Україна" з абонентами, переходять до правонаступника ПрАТ "Фарлеп-Інвест". Також повідомляємо, що для абонентів ТОВ "ММДС-Україна", які в процесі реорганізації підприємства з 26 листопада 2018 року стали абонентами ПрАТ "Фарлеп-Інвест", з 1 березня 2019 року змінюються умови надання послуг Інтернет та телебачення:

•  Впроваджена кредитно-авансова форма оплати послуг. Абонентам, як і раніше, необхідно вносити оплату до початку розрахункового періоду. У разі невнесення оплати, - послуги надаються у кредит.

•  У разі виникнення заборгованості послуги не блокуються, а продовжують надаватися абонентам ще протягом 6 місяців. Абонентна плата протягом цього періоду нараховується.

•  Абонентам доступний Особистий кабінет, у якому можна зручно контролювати свої фінанси. Тимчасові логін та пароль для доступу до Особистого кабінету будуть надіслані абонентам на контактний номер телефону.