Ефектний дебют Vega на турнірі АСС з міні-футболу

02.05.2018

Футбольні змагання – це завжди бурхливі емоції і загострення пристрастей. Але водночас це й неймовірний командний дух, єднання душ гравців і уболівальників та непередаваний cпортивний запал.
Футбольна команда Vega ефектно дебютувала на 18-му турнірі з міні-футболу на кубок АСС (Американської торгової палати в Україні), який пройшов 28-29 квітня в спорткомплексі КПІ.
Нашу компанію на змаганнях представляла збірна команда працівників з різних регіональних офісів, а протягом усіх ігор футболістів активно підтримувала віддана команда вболівальників.
В матчах групового турніру футболісти Vega змагалися з командами Piraeus Bank, First Logistic Company та Ericsson. Вихід до 1/4 фіналу – відмінний результат для наших гравців, враховуючи високий рівень учасників змагань.
У чвертьфінальному поєдинку наші футболісти зустрілися з чемпіоном багатьох турнірів ЕВА і АСС – командою Lactalis. Напруга в матчі не слабшала до останніх секунд, підсумковий рахунок гри – 5:2 на користь суперників – можна розцінювати як прогрес нашої команди, що в цілому вельми гідно представила компанію на цьому престижному турнірі.
Вітаємо команду Vega з гарним результатом та бажаємо нових перемог та спортивних досягнень. Так тримати!