Інформація про тарифи на послугу Інтернет-доступу

21.02.2018

Національний телеком-оператор Vega інформує своїх абонентів про підвищення вартості деяких тарифних планів на послугу доступу до мережі Інтернет для фізичних та юридичних осіб з 1 березня 2018 р.

Компанія пішла на цей крок, щоб підтримувати високий рівень сервісу та обслуговування для абонентів, оскільки собівартість ресурсів і послуг сторонніх організацій незмінно збільшується.

У розвиток та покращення своєї мережі, оператор систематично вкладає значні ресурси. Компанія постійно розширює й оптимізує існуючі мідні й оптичні лінії для своїх користувачів, впроваджує інноваційні технології та розробляє нові сервіси. Усі ці заходи спрямовані на зростання якості послуг, що надаються абонентам.

Чимала частка інвестицій йде на будівництво громадських Wi-Fi-зон у великих містах країни; на впровадження новітніх технологій. Так, технологія GPON отримала визнання та широке поширення завдяки високій швидкості і стабільності доступу. Ці напрямки діяльності компанії сприяють швидкому розвитку телекомунікацій в Україні в цілому.

Сподіваємося, що вимушені заходи, вжиті оператором щодо вартості тарифів на послугу, будуть із розумінням сприйняті абонентами.

Детальніше про зміни тарифів доступу до мережі Інтернет Vega:

- для фізичних осіб за посиланням

- для юридичних осіб у Особистому кабінеті