Інтернет + IPTV від Vega. Економно, надійно і практично

16.08.2019

Отримувати більше сервісів за вигідною ціною – така тенденція споживчих запитів на ринку телекомунікацій спостерігається вже не один рік. Попит на комплексні телеком-послуги постійно зростає.

За даними Національного телеком-оператора Vega більшість потенційних абонентів цікавляться саме пакетними пропозиціями. Певною мірою така популярність пов’язана з хорошими умовами підключення. Клієнти також бажають отримувати різні сервіси в одного перевіреного постачальника тому, що це зручно, надійно і вигідно.

Сучасних користувачів вже не задовольняє послуга лише інтернет-доступу: вони бажають все, одразу і недорого. Навіть найвимогливіші клієнти можуть знайти серед комплексних пропозицій Vega Telecom вигідну для себе.

Для прикладу – до кінця вересня 2019 року всього за 109 грн/місяць можна підключити пакет «Інтернет+IPTV». Лише за 6 місяців абоненти, які оберуть такий бандл, зможуть заощадити понад 600 грн.

Швидкісний інтернет (до 100 Мбіт/с) дозволить користувачам оцінити переваги інтерактивного телебачення. 107 телеканалів, серед яких Viasat Nature, Sony Turbo, Viasat Sport, TV 1000, Єврокіно, Star Family, Niki Junior і фантастичний Sony Sci-Fi доступні в HD якості. Акційний пакет «Інтернет + IPTV» порадує ще й додатковими бонусами: можливістю орендувати приставку всього за 1 грн/місяць і без доплати отримати 5 Гб мобільного інтернету. З бонусною sim-карткою користувачі зможуть виходити в мережу і насолоджуватися улюбленими серіалами та програмами у відмінній якості навіть поза зоною доступу WiFi.

Детальніше про тарифні план та інші пропозиції тут.