Почни навчальний рік з Vega!

31.08.2015

На підході осінь, підійшли до кінця канікули. Пусті навчальні аудиторії ось-ось знову заповняться шумними натовпами студентів, смуток від закінчення літа дуже скоро зміниться радістю від зустрічі з одногрупниками, і знову завирує веселе студентське життя.

Щоб ці радість і позитив збереглися на весь навчальний рік, телекомунікаційна група Vega з 1 вересня по 31 жовтня 2015 р. проводить акцію* для студентів: нові абоненти послуги доступу до мережі Інтернет, що проживають у студентських гуртожитках, зможуть підключитися до акційного тарифного плану «Студентський» (швидкість доступу до мережі Інтернет до 100 Мбіт/сек. з абонплатою 70 грн/міс. **).

Але на цьому приємні сюрпризи від Vega для студентів не закінчуються! Усіх абонентів, що підключать тарифний план «Студентський» до кінця жовтня, окрім вигідних умов користування послугою, чекає розіграш цікавих призів: сертифікатів на безкоштовне користування Інтернет-доступом (протягом 6, 9 або 12 місяців), а також суперприз – iPad mini! Приєднуйся до акції – і ставай щасливим володарем зручного гаджету!

Підключення до мережі Інтернет – всього за 1 грн**!

Акція діє в містах Одеса та Миколаїв за адресами.

Умови акції і розіграшу призів.

Деталі за телефоном цілодобової підтримки 0 800 60 00 60, а також у Центрі продажу та обслуговування Вашого міста.

Високошвидкісний якісний Інтернет за вигідною ціною – мрія кожного студента! Підключайся, студентське життя яскравіше і веселіше разом з Vega!

*Умови даної акції не накладаються на умови інших акцій і не підсумовуються з умовами інших акцій. Для абонентів, які підключилися під час дії акції, тарифні плани діють безстроково. Обсяг включеного трафіку – без обмежень.
**З ПДВ.