Мурат Чинар призначений Генеральним директором телекомунікаційної групи Vega

03.06.2015

3 червня 2015 року рішенням Наглядової ради компанії на посаду Генерального директора ПрАТ «Фарлеп-Інвест», керуючої компанії Vega, призначений Мурат Чинар. Мурат володіє багаторічним управлінським досвідом в телекомунікаційному секторі різних країн. Зокрема, пан Чинар займався розвитком телеком компаній, розгортанням і оптимізацією інфраструктури операторів в Туреччині, Саудівській Аравії, Іраку, Алжирі та Україні.

До приходу в Vega Мурат Чинар протягом декількох років працював на посаді технічного директора в ТОВ «Астеліт» (ТМ Life :)). Раніше Мурат займав керівні позиції в компаніях Ericsson і Turkcell.

Сергій Шульга, який обіймав посаду Генерального директора, перейшов на позицію фінансового директора телекомунікаційної групи Vega, яку займав раніше - в період 2012-2013 рр. За час роботи Сергія Шульги на позиції генерального директора Vega зміцнила імідж компанії з високим рівнем якості телекомунікаційних послуг, а також проводила успішну політику розширення географії присутності. Також оператор системно працював над удосконаленням портфеля послуг та обслуговування клієнтів.

«Упевнений, що Мурат Чинар з його різнобічним управлінським досвідом, глибоким розумінням технічних аспектів телеком ринку зможе глибоко трансформувати компанію, підвищивши ефективність і прибутковість її роботи Крім того, завданням нового керівника найближчим часом буде прискорення неорганічного зростання компанії за рахунок поглинання операторів ШСД в регіонах, - зазначив Олександр Баринов, директор з розвитку телекомунікаційного напрямку бізнесу СКМ. - У той же час Сергій Шульга сконцентрується на управлінні фінансовою функцією Vega».