«Місяць безкоштовного Інтернету на повній швидкості» від Vega

14.02.2011

Телекомунікаційна група Vega оголошує про запуск акції для нових абонентів Інтернет - «Місяць безкоштовного Інтернету на повній швидкості».

Згідно з умовами акції, абонент має підключитися до мережі Інтернет від Vega, внести передплату у розмірі 39 грн. і протягом місяця безкоштовно користуватися послугою на максимально можливій швидкості і без обмежень за трафіком. Передоплата буде врахована у рахунку за наступний місяць користування послугою, а також може бути використана для замовлення додаткових послуг. Вартість підключення під час акції - всього 1 гривня.

Після завершення безкоштовного місяця абонент може самостійно вибрати будь-який з тарифних планів на доступ до мережі Інтернет від Vega. Перша зміна тарифного плану відбувається безкоштовно, на тарифний план з нижчою або вищою вартістю за вибором абонента.

Якщо абонент не змінить тарифний план після закінчення першого місяця користування послугою, подальша абонентська плата складатиме 3,64 грн. на добу з врахуванням ПДВ за безлімітний доступ на максимально можливій швидкості лінії. Після цього абонентові ще раз надається можливість безкоштовно обрати будь-який з тарифних планів на доступ в Інтернет від Vega.

Акція проводиться з 15 лютого по 15 квітня у всіх містах надання послуг широкосмугового доступу в Інтернет від Vega.