Матч з історією: Рома - Реал LIVE о 21:30

16.02.2016

Італійська команда Рома та іспанський клуб Реал Мадрид сьогодні зустрінуться вперше з 1/8 фіналу Ліги чемпіонів 2007-2008. Тоді обидва матчі залишилися за римлянами.

У цілому історія зустрічей суперників нараховує 8 поєдинків. Один раз команди розійшлися з нічиєю, тричі перемогу святкував італійський клуб і чотири рази – іспанці. Втім, останній раз в Італії мадридський клуб залишав поле переможцем у далекому 2004 році, коли з рахунком 3:0 обіграв, власне, Рому. Після цього Реал 8 разів грав на батьківщині Серії А: 4 матчі було зіграно внічию і стільки ж з поразкою.

А завершує багату передісторію сьогоднішнього матчу дебют тренерів обох команд. Наставник Реала Зінедін Зідан вперше візьме участь у Лізі чемпіонів в якості тренера. Лучано Спалетті напередодні плей-офф став новим наставником Роми.

Тож сьогодні на футбольних шанувальників очікує дійсно історична зустріч і по-справжньому яскраве протистояння. Вже вирішили, за кого будете вболівати?

З послугою « Vega TV» дивіться пряму трансляцію зі стадіону «Олімпіко» в тарифних планах «Оптимальний» та «Преміальний».