Ліга чемпіонів: Манчестер Сіті – Реал Мадрид

25.04.2016

Англійський клуб сьогодні прийме мадридський Реал у першому поєдинку півфіналу Ліги чемпіонів. Від команди з Манчестера сьогодні варто очікувати серйозної боротьби – «городяни» вперше в історії зайшли так далеко і відступати не збираються. Тим більше, що шанс завоювати титул чемпіона в домашньому чемпіонаті вже позаду. В плей-офф Ліги чемпіонів Манчестер Сіті демонстрував відмінну гру в кожному поєдинку, навіть поле полишаючи суперника з нічиєю.

Цікаво, що Реал також не входив у список фаворитів турніру. Однак впевнені перемоги над Ромою і Вольфсбургом дозволили «королівському клубу» вийти в півфінал, що спочатку пророкували Барселоні. Наразі Реал цілком адекватно оцінює настрій і можливості суперника. Напередодні були викликані всі гравці основного складу, тож сьогодні на Манчестер Сіті Стадіум розгорнеться неабияке протистояння.

Дивіться пряму трансляцію півфінального поєдинку двох з найсильніших європейських команд о 21:30, в пакеті «Футбол HD» в тарифних планах послуги Vega TV. Приємного перегляду і нехай твій клуб переможе!