Гуманітарний штаб Ахметова з 1 грудня відкриває пункт видачі продуктових наборів для жителів Макіївки

27.11.2014

1 грудня Гуманітарний штаб Ріната Ахметова відкриває пункт видачі продуктових наборів для жителів Макіївки. Він розташований за адресою м Донецьк, проспект Ілліча, 93-А, у приміщенні льодової арени «Дружба». Час роботи пункту з 10.00 до 15.00. Для отримання допомоги при собі необхідно мати документи, що підтверджують категорію.

Продуктові набори видаються щомісяця і тільки наступним категоріям населення:

- пенсіонери старше 65 років
- люди з I і II групою інвалідності
- матері-одиначки з дітьми до 18 років (у тому числі вдови/вдівці з дітьми до 18 років)
- багатодітні сім'ї (кількість дітей більш або дорівнює 3, вік усіх дітей до 18 років). Якщо у багатодітній сім'ї є діти старше 18 років – допомога надається батькам і дітям молодше 18 років з розрахунком – 1 продуктовий набір на 1 члена сім'ї
- сім'ї, які виховують дітей-інвалідів
- сім'ї, які виховують прийомних-дітей, дітей-сиріт, дітей, батьки яких позбавлені батьківських прав
- учасники та інваліди ВВВ, інваліди, які отримали інвалідність внаслідок бойових дій в Афганістані або інших місцях проведення бойових дій
- люди, що стоять на обліку у районних управліннях праці та соціального захисту – малозабезпечені (дохід нижче прожиткового мінімуму)
- вагітні жінки на всіх термінах вагітності, які перебувають на обліку в установленому порядку
- люди, у яких зруйновано житло внаслідок військових дій (якщо це встановлено документально)
- діти-сироти до 23 років
- переселенці з інших зон АТО, які зареєстровані в установленому порядку та потрапляють під критерії попередніх пунктів

Макіївські сім'ї з дітьми у віці до двох років, як і раніше, отримують дитячі набори на стадіоні «Донбас Арена» щодня з 10.00 до 15.00, окрім суботи-неділі.

Нагадаємо, що Рінат Ахметов поставив своєму Штабові завдання максимально допомогти мирному населенню Донецької та Луганської областей. Вже доставлено більше мільйона продуктових наборів «гуманітарними рейсами». До кінця року усього Штаб Ріната Ахметова доставить 2 мільйони гуманітарних наборів до Донбасу.