Дивіться фінал Євро 2016 LIVE в HD. Неділя, 21:50

07.07.2016

10 липня, на 28 день Чемпіонату Європи 2016, на «Vega TV», у фінальному розіграші титулу чемпіона Європи зустрінуться збірні Португалії та Франції. Це стане 25-им поєдинком між суперниками. 18 разів перемогу святкували французи, 5 разів – португальці та лише раз команди розійшлися з нічиєю. Цікаво, що останні 10 матчів сильнішою виявлялася збірна Франції.

Що ж очікує на вболівальників у цьому фіналі? Напередодні фіналісти обіграли своїх суперників із однаковим рахунком – сухим 2:0. І якщо, на думку експертів, французи показують красиву гру з безліччю ефектних ходів і моментів, то підопічні Фернанду Сантуша грають в більш академічний футбол, націлений, у першу чергу, на результат. Власне, за словами тренера португальців, ні для нього, ні для його команди не важливо, наскільки красивою була гра. Їх мета – зіграти у фіналі Євро-2016. І перемогти.

Французи до матчу підходять із не менш рішучим настроєм. Наставник збірної, Дідьє Дешам, упевнений, що його команда вже увійшла в історію, вперше за довгі роки перегравши Німеччину. «У нас є все, щоб бути кращими. Ми господарі турніру, ми вибили німців з Чемпіонату і ми віримо в себе », – сказав головний тренер збірної Франції напередодні фінального матчу Євро-2016.

Дивіться матч вашої улюбленої команди в EURO 2016 в прямій трансляції на «Vega TV» в пакеті «Оптимальний» за 39 грн. Підключайте послугу Vega TV через Smart TV або Мобільний додаток IOS / Android і не пропускайте цікаві моменти і голи!

Це буде незабутня гра. Не пропустіть!