Електронна пошта від Vega під захистом Dr.Web

25.06.2009

Телекомунікаційна група Vega захистила електронну пошту своїх абонентів рішенням «Dr.Web для поштових серверів Unix». Тепер близько 50 тисяч користувачів послуги електронної пошти від Vega можуть не хвилюватися за безпеку свого online-листування.

Dr.Web для поштових серверів Unix - комплексне модульне рішення для обробки та фільтрації вхідного та вихідного трафіку на поштових серверах під Unix-системами (Linux / FreeBSD / Solaris (x86). Продукт здатний задовольнити запити як невеликої компанії, що має один поштовий сервер, так і потреби зі сканування поштового трафіку постачальників телематичних послуг, перш за все завдяки здатності обробляти великі масиви інформації в режимі реального часу, надійності роботи і гнучкості налаштувань. Завдяки відпрацьованій модульній структурі виведення антивірусу з ладу (в тому числі шляхом атаки) стає практично неможливим. Відсутність вимог Dr . Web для поштових серверів Unix до системних ресурсів дозволяє йому ідеально функціонувати на поштових серверах практично будь-якої конфігурації.

«Ми вважаємо програмне забезпечення Dr.Web вдалим рішенням для забезпечення безпеки листування наших абонентів», - каже Дмитро Мельченко, начальник відділу управління продуктами телекомунікаційної групи Vega.

Компанія «Доктор Веб» - російський розробник засобів інформаційної безпеки під маркою Dr.Web. Компанія пропонує ефективні антивірусні і антиспам-рішення як для великих компаній і державних організацій, так і для приватних користувачів. Антивірусні продукти Dr.Web розробляються з 1992 року й незмінно демонструють високі результати детектування шкідливих програм, що відповідають світовим стандартам безпеки.