Ваша область
Київська ?
Укр
enter-icon
Ваша область

Політика конфіденційності



ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ФАРЛЕП-ІНВЕСТ»
(далі – «Товариство»)

Приватне акціонерне товариство «Фарлеп-Інвест» (далі - ПрАТ «Фарлеп-Інвест» або Товариство) дбає та з повагою відноситься до конфіденційної інформації користувачів мережі Інтернет, в тому числі відвідувачів сайту Товариства.
Дана політика регулює принципи збору, обробки, використання Ваших персональних даних під час використання нашого сайту www.vega.ua (далі - Сайт) або послуг Товариства (телефонія, доступ до Інтернету, передача даних та інші).

Умови користування послугами Товариства або Сайту. Отримання та використання персональних даних

Відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI (далі – «Закон») персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована (далі - Персональні дані).
Для отримання послуг, Вам необхідно ввести/повідомити Персональні дані, такі як Ваше ім'я та прізвище, дату народження, адресу, логін, адресу електронної пошти, номер телефону, /мобільного телефону та інші дані, які необхідні для надання послуг у відповідності до чинного законодавства України.

Мета збору та використання Персональних даних: надання телекомунікаційних послуг, встановлення взаємоз’єднання з телекомунікаційними мережами інших операторів, інформування абонентів (клієнтів) про нові послуги (продукти), акції.

Файли «Cookies»

«Cookies» - це невеликі фрагменти коду, як правило, зберігаються на комп'ютері користувача, на жорсткому диску, і дозволяють Веб-сайту «персоналізувати» себе для кожного користувача, запам'ятовуючи інформацію, пов'язану з відвідуванням користувачем Веб-сайту. Файл «Cookies» полегшує користування Сайтом шляхом запису даних для входу в систему. «Cookies» можуть зберігати різноманітну інформацію, включаючи IP-адреси, навігаційні дані, інформацію про сервер, час передачі даних, налаштування користувача, а також адреси електронної пошти та паролі, необхідні для входу на Сайт. В розділі «Довідка» на панелі інструментів більшості інтернет-браузерів Ви зможете ознайомитися з інформацією, як запобігти прийняттю нових «cookies» Вашим браузером або як налаштувати Ваш браузер, щоб завжди відхиляти «cookies». Якщо ви відключите «cookies», ви не зможете отримати доступ до важливих функцій або відмінних рис нашого сайту і ваше використання сайту може бути обмеженим. Маркери звертань, які використовуються на сайті, пов'язані з персональними даними користувача.

Застереження щодо дітей

Особи віком до 18 років не мають права використовувати будь-які послуги на нашому сайті.

Взаємодія з іншими Веб-ресурсами

Сайт може містити посилання на сайти, які не керуються Товариством. Такі гіперпосилання наведені виключно для інформаційних цілей. Під час користування такими Веб-ресурсами, ми радимо Вам уважно прочитати їх політику конфіденційності.

Забезпечення захисту персональних даних

Для запобігання несанкціонованого доступу Товариство підтримує фізичні, електронні та організаційні процедури для захисту Персональних даних від випадкового або незаконного знищення чи випадкової втрати, зміни або несанкціонованого розкриття чи доступу. Ми впровадили технічні та організаційні заходи для захисту Бази персональних даних.
Наші заходи безпеки відповідають сучасним вимогам відповідно до чинного законодавства України і проходять регулярний контроль з метою забезпечення постійного високого рівня захисту Персональних даних.

Розкриття персональних даних третім особам

Товариство не буде розкривати Персональні дані третім особам за винятком випадків, передбачених чинним законодавством України.
Деякі з наших баз персональних даних можуть бути доступні третім особам з якими співпрацює Товариство, наприклад, наших партнерів або колл-центрів, які продають послуги Товариства від нашого імені. Такі треті особи мають доступ до Персональних даних за принципом службової необхідності.
Звертаємо Вашу увагу, що права суб’єкта персональних даних зазначені в ст. 8 Закону.
У разі виникнення запитань щодо збору або обробки Товариством персональних даних ви можете звернутися за телефонами вказаними на Сайті.

Товарні знаки

Усі назви та логотипи інших компаній, що розміщені на Сайті використовуються виключно з метою ідентифікації.

Внесення змін

Наша Політика конфіденційності може зазнавати періодичних змін. Ми не обмежуватимемо Ваші права, згадані в цій Політиці конфіденційності, без Вашої чітко висловленої згоди. Будь-які зміни до Політики конфіденційності буде опубліковано на цій сторінці. Тому, ми рекомендуємо звертатися до цієї політики конфіденційності регулярно.

Дата оновлення: 12 жовтня 2016 р.

chat