За три квартали 2015 року Vega побудувала 20 Інтернет-зон у Києві та області

11.10.2015

За три квартали 2015 року Vega побудувала 20 Інтернет-зон у Києві та області. Телеком оператор організував будівництво нових зон підключення до мережі за технологіями FTTB, FTTH і Wi-Fi у Києві, Борисполі, Вишневому, Петровському, Софіївській Борщагівці.

Компанія побудувала в Києві і передмістях столиці 20 зон. Переважно це ділянки підключення до мережі за технологією FTTB і FTTH. У нових зонах підключені близько 500 користувачів послуг Vega TV та широкосмугового доступу до Інтернету.

Телефонія, Інтернет, інтерактивне телебачення від Vega тепер доступні жителям столичних комплексів «Skyline» (вул. Щорса), «Садовий» (вул. Комбінатна), «Елегант» (вул. Жилянська), «Романси» (вул. Метрологічна). Також телеком послугами забезпечений ряд київських офісних центрів на вулицях Хрещатик, Туполєва, Межигірська, проспектах Бажана, Визволителів і Московський.

Крім того, сучасними сервісами оператора можуть користуватися жителі комплексів «Акварелі» м. Вишневе, «Петровський квартал» с. Петрівське, «Софіївська Слобідка» і «Софіївський квартал» с. Софіївська Борщагівка.

«Vega активно співпрацює із забудовниками та власниками нових житлових комплексів, офісних, торгових і бізнес-центрів. Принципи ефективності та інноваційності, які є ключовими для оператора, перетинаються із завданнями та цілями сучасного бізнесу у великих містах країни, – говорить Генеральний директор Vega Мурат Чинар. – Крім будівництва, компанія проводить системні моніторинги мережі та модернізує зони доступу до Інтернету, де це необхідно. Так наші абоненти – як масового, так і бізнес сегментів – отримують якісні та стабільні телекомунікаційні послуги».