Під час волонтерської акції СКМ «Чисте місто» Vega зібрала понад 2 тони сміття

14.04.2014

 

12 квітня близько 400 фахівців Vega у 9 містах України взяли участь у масштабному національному волонтерському проекті "Чисте місто", у рамках якого прибрали побутове сміття з вулиць та місць відпочинку в містах, де живуть і працюють. Під час суботника зібрано більше 2 тонн сміття.

У суботу стали чистішими проспекти і вулиці в Києві, Дніпропетровську, Запоріжжі, Кривому Розі, Харкові, Донецьку, Маріуполі, Одесі, Львові. Був наведений порядок в улюблених місцях відпочинку городян. Наприклад, одесити прибрали пляж «Ланжерон». «Коса» на житловому масиві Перемога у Дніпропетровську, запорізький парк культури та відпочинку «Дубовий гай» також стали набагато доглянутішими завдяки волонтерам від Vega. Львів'яни зібрали торішнє листя на території етно-парку Музею народної архітектури та побуту «Шевченківський гай». А кияни приводили до ладу пляж на березі Дніпра на Набережно-Корчуватській під Києвом, який виявився одним з найбільш забруднених місць столиці. Крім того, були обрізані гілки дерев, побілені бордюри і паркани, висаджені квіти у Донецьку, Харкові та Кривому Розі.

Телекомунікаційна група Vega готова не тільки надавати послуги зв'язку своїм абонентам, а й сприяти тому, щоб усі ми - і працівники, і абоненти - жили в затишних і чистих містах і селах, наші діти відпочивали на безпечних прибережних зонах і в зелених парках. Співробітники компанії власним прикладом демонструють, що практичний внесок у підвищення якості життя і розвиток місцевих спільнот під силу кожному.

У 2014 році крім команди Vega, у різних містах країни підтримали акцію "Чисте місто" 34 тис. співробітників та членів їх сімей компаній СКМ , Метінвесту, ДТЕКу, Corum, UMG, Портінвесту, «Паралелі», Укртелекому, «Медіа Групи Україна», Лемтрансу та інших компаній Групи.

Під час акції від 4,5 тис. тон побутового сміття були очищені парки, сквери і набережні понад 800 населених пунктів 23 областей та АР Крим.

Починаючи з 2013 року Група СКМ активно розвиває волонтерський рух серед працівників своїх підприємств.

Акція Групи СКМ «Чисте місто» організована в рамках всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою!», яка проводиться з 2011 року за підтримки Глобального договору ООН. Вона проходить під егідою міжнародного соціального проекту «Let's Do It, World!», спрямованого на очищення планети від сміття. До цієї ініціативи вже приєдналися більше 90 країн світу.

 

Київ

 

Харків

 

Львів

 

Дніпропетровськ

 

Запоріжжя

 

Кривий Ріг

 

Одеса

 

Донецьк

 

Маріуполь