Vega виступила спонсором фестивалю мистецтв в Одесі

15.06.2015

Телекомунікаційна група Vega виступила партнером П'ятого міжнародного дитячого фестивалю-конкурсу мистецтв «Fest Music» 2015 від студії World Stars, який відбувся 28 травня в Одесі.

Гостей грандіозного проекту радо прийняв концерт-хол «Сади Перемоги». Юні дарування різного віку радували і дивували гостей фестивалю своїми артистичними виступами. Захід став справжнім святом молодих талантів, яскравою та незабутньою подією. А для кожного учасника ще й чудовою можливістю придбати цікавий досвід і перспективу для подальшого розвитку.

У фестивалі взяли участь сольні вокалісти та колективи юних артистів, що працюють у жанрах вокалу, хореографії, а також інструментальному, театральному та цирковому жанрах. Переможця визначало авторитетне журі, куди увійшли представники культури, мистецтва, шоу-бізнесу та ЗМІ. За його оцінками, з року в рік рівень «Fest music» зростає, поліпшується його якість і шириться географія учасників.

Vega вперше виступила партнером та спонсором даного заходу. У якості призів оператор надав усім учасникам фестивалю сертифікати на безкоштовний Інтернет-доступ від Vega протягом півроку, щоб юні артисти могли і далі розвивати свої таланти, викладати у мережу ролики з виступами, отримувати нові можливості зростання і прославляти Україну як батьківщину талановитої та артистичноЇ молоді.

Натхненні учасники отримали гідне визнання і нагороди, а партнери та спонсори – теплі слова подяки. Компанія Vega має намір і надалі підтримувати розвиток і виховання юних українських талантів – нове гідне покоління представників мистецтва нашої країни.


Фотография 1 Фотография 2 Фотография 3 Фотография 4