Vega продовжує надавати послуги зв'язку у Криму та Севастополі

03.11.2014

Телекомунікаційна група Vega офіційно повідомляє про те, що продовжує працювати на території півострова Крим і в місті Севастополь, керуючись нормами чинного законодавства. Поширювана низкою ЗМІ інформація про припинення роботи оператора у Криму не зовсім відповідає дійсності.

Як і раніше, Vega надає своїм абонентам у Криму весь спектр телекомунікаційних послуг: міжнародна і міжміська телефонія, доступ до мережі Інтернет та передачі даних. Незважаючи на заяви представників міської влади Севастополя, оператор станом на 1 листопада повністю зберігав свою роботу у місті і надавав телеком послуги абонентам у повному обсязі.

Тимчасові складнощі могли спостерігатися у деяких абонентів Vega ввечері 30 і 31 жовтня, вони були пов'язані із дозвоном на номери «Укртелекому» у Севастополі. При здійсненні даних дзвінків відбувався збій – обладнання відмовляло в обслуговуванні викликів. Необхідно відзначити, що дозвін абонентів Vega на номери екстрених служб у місті зберігався у повному обсязі. З 1 листопада надання послуг телефонного зв'язку оператором Vega у Севастополі було відновлено у повному обсязі, і зараз послуга працює на території півострова за штатним режимом.

Оператор Vega продовжить працювати на території Криму та м. Севастополь доти, доки це буде дозволяти обстановка і зберігатиметься операційна та технічна можливість.