Vega приєдналася до волонтерської акції Групи СКМ «Чисте місто»

09.04.2014

 

12 квітня працівники телекомунікаційної групи Vega візьмуть участь у масштабному національному волонтерському проекті СКМ «Чисте місто», у рамках якого приберуть побутове сміття з вулиць та місць відпочинку в містах, де живуть і працюють наші фахівці.

У суботу команда телеком оператора візьметься за прибирання і благоустрій вулиць і проспектів у містах: Київ, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Кривий Ріг, Харків, Донецьк, Маріуполь, Одеса, Львів. Крім того, в рамках акції 350 співробітників очистять від торішнього листя і сміття території рекреаційного призначення: пляж «Ланжерон» в Одесі, «Косу» на житловому масиві Перемога у Дніпропетровську, запорізький парк культури та відпочинку «Дубовий гай», етно-парк Музей народної архітектури та побуту «Шевченківський гай» у Львові.

Телекомунікаційна група Vega готова не тільки надавати послуги зв'язку своїм абонентам, а й забезпечувати гідну якість життя в тих населених пунктах, де працює оператор. Підтримка акції СКМ «Чисте місто», як і інших волонтерських проектів, вкрай важлива для нас, адже вони реалізуються руками членів команди Vega - жителями безпосередньо тих населених пунктів, де і проходять ці акції.

Очікується, що у 2014 році у всеукраїнській волонтерської акції «Чисте місто» будуть брати участь близько 34 тис. працівників Групи СКМ і членів їх сімей, а також партнерські організації. Під час акції від побутового сміття будуть очищені парки, сквери і набережні в понад 600 населених пунктах України. Нагадаємо, що починаючи з 2013 року Група СКМ активно розвиває волонтерський рух серед співробітників своїх підприємств. Крім Vega, масштабну акцію «Чисте місто» на національному рівні підтримають співробітники АТ СКМ, Метінвесту, ДТЕК, Corum, UMG, Портінвесту, «Паралелі», Укртелекому, «Медіа Групи Україна», Лемтрансу та інших компаній.

Телекомунікаційна група Vega - один з найбільших представників українського ринку фіксованого зв'язку, який входить в телекомунікаційний напрям групи СКМ. Vega займає провідні позиції на ринку України в сегменті надання послуг фіксованого телефонного зв'язку, широкосмугового доступу до мережі Інтернет та передачі даних. Vega з'явилася на ринку телекомунікацій України в результаті об'єднання найбільших телекомунікаційних груп України «Фарлеп» і «Оптима Телеком», а також компаній «Укомлайн», «ЦСС», IP Telecom, «Матриця», «Вілком» і багатьох інших. На сьогодні Vega присутній в 65 населених пунктах 23 областей України. Оперативний менеджмент телекомунікаційної групи Vega здійснює ПрАТ «Фарлеп-Інвест».

Компанія СКМ - професійний інвестор, компанія, що займається менеджментом найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентрована в гірничо-металургійній, енергетичній, фінансовій сферах бізнесу, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, видобутку глини, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, торгівлі медикаментами, машинобудуванні і транспортному бізнесі.

До Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший Український Міжнародний Банк і Ренесанс-Капітал, АСКА і АСКА-Життя, телекомунікаційна група Vega, Медіа Група «Україна» і видавничий холдинг «Сьогодні Мультимедіа», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Ритейл (роздрібна торгівля), UMG (видобуток глин), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), HarvEast (сільське господарство), Український Аптечний Холдинг, машинобудівний холдинг «Гірничі машини», транспортний холдинг «Портінвест», транспортно-експедиторська компанія «Лемтранс» та інші.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.
100% акцій Компанії СКМ належить бізнесменові Рінату Ахметову.