Vega взяла участь в акції «Пробіг під каштанами»

02.06.2016

29 травня відбувся щорічний марафон «Пробіг під каштанами», який вже 24-й рік поспіль збирає кошти з благодійною метою – допомогти Центру кардіології та кардіохірургії дітей раннього віку МОЗ України. Телекомунікаційна група Vega традиційно підтримала щорічну благодійну акцію.

Тисячі киян та гостей столиці у цей святковий день – день міста Києва – вийшли на центральну площу, щоб долучитися до однієї з найдобріших та позитивних масових акцій. Понад 6 тисяч небайдужих громадян висловили своє бажання внести вклад у здоров'я майбутнього покоління українців.

Команда бігунів телекомунікаційної групи Vega у складі 30 чоловік також взяла участь у Пробігу, тим самим вклавши свою лепту допомоги малюкам з вродженими вадами серця. Для компанії цей пробіг став ювілейним – вже п'ятий раз співробітники оператора разом з рідними та друзями підтримують благодійний марафон.

Компанія щиро дякує всім співробітників, які взяли участь в акції «Пробіг під каштанами», за небайдужість та готовність робити добрі справи.