Vega надає Wi-Fi на станціях швидкісного трамвая Кривого Рогу

31.07.2014

З липня 2014 року телекомунікаційна група Vega надає жителям Кривого Рогу вільний доступ до всесвітньої мережі на трьох станціях міського трамвая.

Інтернет став ще ближчим до мешканців Кривого Рогу завдяки соціальному проекту від провайдера Vega. Тепер на станціях швидкісного трамвая «Проспект Металургів», «Будинок Рад», «Площа Артема» можна скористатися безкоштовним Wi-Fi. Хвилини очікування можна витратити на он-лайн новини, спілкування з рідними та друзями в соціальних мережах. Зараз бездротова мережа Vega працює у зазначених місцях у тестовому режимі. Доступна швидкість передачі даних – 20 Мбіт/сек. Компанія розглядає можливість збільшення швидкості доступу до 100 Мбіт/сек.

Криворізький швидкісний трамвай – унікальна міська транспортна система, що поєднує в собі особливості метро і трамвая. Саме цей транспорт несе на собі основне навантаження з перевезення пасажирів міста. Щомісячний обсяг пасажиропотоку в середньому становить 30 тис. на кожній станції. А станції з безкоштовним Wi-Fi від Vega є – найбагатолюдніші.

Перевага бездротового доступу за технологією Wi-Fi – зручність для користувачів. Адже бездротові технології не вимагають прив'язки до певної точки доступу до мережі Інтернет. Vega як інноваційна та соціально-відповідальна компанія робить Інтернет доступним для якомога більшої кількості українців