Vega повністю відновила телефонію та доступ до мережі Інтернет у Слов'янську

07.08.2014

Працівники телекомунікаційної групи відновили роботу послуг зв'язку і доступу до мережі Інтернет більш ніж 1000 мешканцям Слов'янська. Надання міжміського та міжнародного зв'язку було перервано в результаті військових дій на горі Карачун.

З 7 травня по 25 липня абоненти Vega в Слов'янську не могли користуватися послугами міжміської телефонії та доступа до всесвітньої мережі через пошкодження оптичного волокна на горі Карачун між Слов'янськом і Краматорськом, яке відбулося в ході військових дій. З 15 червня у зв'язку з відсутністю подачі електроенергії робота місцевого телефонного зв'язку була неможлива на території всього міста. Після звільнення Слов'янська фахівці компанії оперативно взялися до ремонтних робіт. До кінця липня Vega відремонтувала основну частину обладнання на майданчиках міста. А з 5 серпня усі послуги зв'язку були повністю відновлені.

Компанія-оператор продовжує активно відновлювати пошкоджені ділянки мережі на Донбасі. При цьому роботи здійснюються виключно за відсутності загрози для життя і здоров'я співробітників компанії, оскільки життя фахівців - ключова цінність для Vega. Сьогодні у ремонтних бригад у Дружківці, Костянтинівці, Краматорську, Харцизьку, Шахтарську є тимчасові труднощі з постачанням матеріалів для проведення здійснення поновлювальних робіт на мережі через відсутність комунікації між Донецьком та іншими містами області та Луганськом. Компанія сподівається на розуміння своїх клієнтів.