Vega: по FTTH до Інтернету підключені перші абоненти у Дніпродзержинську

27.05.2014

Телекомунікаційна група Vega в травні 2014 року почала надавати послугу доступу до мережі Інтернет за технологією FTTH у м. Дніпродзержинську.

Першим абонентом послуги доступу до мережі Інтернет по оптоволокну від Vega в Дніпродзержинську стала Олена Бикова. Вона живе у приватному секторі, і кожному членові її сім'ї потрібний Інтернет у будинку. "Обрали Інтернет від Vega, тому що, по-перше, всього два провайдери надають цю послугу в нашому районі. Побудувати сучасну мережу в приватному секторі - задоволення не з дешевих, і мало провайдерів до цього готові, - аргументує рішення Олена. - А по-друге, якість послуг Vega уже перевірена мною на роботі, і можу запевнити: в офісі завжди був і є доступ до мережі від Vega".

У рамках стратегії компанії на постійне поліпшення Vega працює над впровадженням інноваційних технологій підключення до мережі Інтернет. Активний розвиток підключень за новими технологіями FTTx стартував у компанії в 2012 році. За технологією FTTH - "оптика у будинок" - оператор підключає будинки приватного сектору по Україні, забезпечуючи жителів передмість і селищ високошвидкісним доступом до всесвітньої павутини. На будівництво першої зони FTTH у Дніпродзержинську пішов 1 місяць. Нині вже є підключені абоненти.