Vega забезпечить Wi-Fi на фестивалі Artmisto у Дніпропетровську

02.09.2015

Телекомунікаційна група Vega забезпечить інтернетом молодіжний фестиваль мистецтв Artmisto у Дніпропетровську.

5-6 вересня 2015 року оператор забезпечить інтернетом усіх учасників культурної події на Монастирському острові. Vega надасть доступ до мережі за технологіями FTTB і Wі-Fі, що дозволить організаторам ефективно управляти проектом, а гостям - ділитися враженнями та творчими успіхами онлайн.

«Vega активно підтримує творчі заходи в Україні. Ми надавали вільний Wi-Fi на арт-пікніку Слави Фролової в Одесі, виступали спонсором фестивалю мистецтв «Fest Music» у Південній Пальмірі. Впевнені, що наша підтримка Artmisto в Дніпропетровську дозволить учасникам і гостям ділитися у всесвітній мережі враженнями та фотографіями. Ми за популяризацію українського мистецтва і нашої унікальної культури», - розповіла керівник PR-департаменту Vega Яна Петрова.

«Монастирський острів у Дніпропетровську перетвориться на мегаполіс Artmisto, присвячений самовираженню, творчості і яскравому життю. Це буде в оффлайн. Однак яке ж сьогодні життя без онлайн? Інтернет-партнер Vega допоможе всім нашим учасникам залишатися на зв'язку з друзями і ділитися свіжими постами з фестивалю», - зазначив організатор фестивалю Artmisto Володимир Недогода.

Vega - соціально відповідальний оператор, який підтримує розвиток культури, мистецтва і талановиту молодь в Україні.