Vega на GMC: розвиваємо управлінські таланти

20.05.2014

Команда Північно-Східної філії «Vega Велика п'ятірка» стала срібним призером національних змагань GMC.

14-15 травня в Києві відбулися фінальні ігри міжнародного змагання зі стратегічного менеджменту Global Management Challenge - 2014. Телекомунікаційну групу Vega на українських змаганнях GMC представляли три команди. Усі вони стали фіналістами цього сезону та зайняли гідні позиції в турнірній таблиці.

Усі учасники від компанії традиційно показали незвичайний управлінський потенціал, ефективність мислення і здатність до організації, перебуваючи в обстановці, максимально наближеній до робочої.

«Ми другий рік все ближче підходимо до вершини GMC! До першого місця потрібно пройти через два других,- жартівливо коментує подію капітан команди «Vega Велика п'ятірка», срібного призера GMC, Тетяна Кравченко, менеджер відділу по роботі з національними провайдерами Vega. – Змагання дає можливість придбати безцінний досвід комплексного управління підприємством, який в реальному житті може супроводжуватися витратами часу для менеджера та фінансовими ризиками для компанії. Нам не звикати працювати в команді в умовах обмеженості в часі, аналізуючи велику кількість факторів, приймаючи складні ризиковані рішення. Серед близько 100 заявлених команд з усієї України - наша одна з найсильніших».

Команди телеком оператора планують і в майбутньому брати участь у змаганнях GMC і показати ще кращий результат, ніж у 2010-2014 роках.