Vega модернізує мережу в Харкові

07.09.2014

У серпні завершено оновлення мережі оператора в смт. Покотилівка в рамках проекту з модернізації інфраструктури в Харкові і області. Близько 100 жителів селища вже отримали доступ до мережі Інтернет за технологією FTTH від Vega.

Для поліпшення якості послуг за технологією ADLS у приватному секторі Vega завершила оновлення мідної мережі оператора в смт. Покотилівка Харківської області. У результаті абоненти отримають швидкісний Інтернет. За оцінками фахівців, доступ до всесвітньої павутини актуальний для родин з багатоповерхових будинків селища - більше 15 споруд і близько 1000 квартир. Сьогодні у Покотилівці за технологією FTTH вже підключено близько 100 абонентів до мережі Інтернет. В планах підключення ще більше 200 жителів до кінця 2014 року.

Телекомунікаційна група Vega постійно працює над розширенням географії присутності і модернізацією мереж для підвищення якості послуг оператора кінцевим споживачам. Проект з оновлення телекомунікаційних мереж Vega в Харкові стартував у грудні 2013 р. Ключова мета проекту полягає у поліпшенні якості послуг у приватному секторі за технологією ADLS. Також він передбачає підвищення надійності мережі, що експлуатується, та одночасний розвиток зон FTTH для забезпечення жителів селища швидкісним Інтернет-доступом.

Компанія планує модернізацію мереж і в інших мікрорайонах і селищах Харківщини.