Телекомунікаційна група Vega підключила телефонію місту Теплодар Одеської області

14.07.2014

З 4 липня в Теплодарі (Одеська обл.) відновлено роботу міської телефонної мережі. Доступ до послуги фіксованого телефонного зв'язку на основі сучасних технологій від телекомунікаційної групи Vega отримали вже понад 200 абонентів.

У першу чергу фахівці компанії телефонізували соціально значущі для регіону об'єкти – лікарні та міську раду. На черзі – дитячі садки, центр зайнятості і школа. Також виконуються заявки юридичних осіб та мешканців міста.

Як соціально відповідальна компанія після переговорів з місцевою владою Vega взяла на себе роботи з відновлення фіксованого телефонного зв'язку в місті.

Нагадаємо, що м. Теплодар (населення понад 10 тис. осіб) залишився без стаціонарного телефонного зв'язку з причини відмови локального оператора обслуговувати понад 3 тис. своїх абонентів у листопаді 2013 року. Тоді місцева влада була вимушена забезпечувати взаємодію з міськими та надзвичайними службами з використанням мобільного зв'язку. Як наслідок місцевий бюджет зазнав додаткових витрат, а жителям міста були заподіяні серйозні незручності.

«Півроку бюджетним організаціям, міськраді, міліції, лікарні були доступні лише послуги мобільного зв'язку. Тепер дзвінки в межах міста коштуватимуть міському бюджету набагато менше. – Заявив секретар міської ради м. Теплодар Мирослав Мещеряков. – Фіксований зв'язок відрізняється від мобільного високою надійністю з'єднання, широкою функціональністю і постійним доступом до номерів екстрених служб – важко уявити собі робоче місце, квартиру або будинок, у яких немає стаціонарного телефона».

У свою чергу головний лікар Теплодарської центральної міської лікарні Олександр Чуйко зазначив швидкість і якість робіт співробітників компанії: «Особливо складно без телефонії було бюджетним організаціям і старшому поколінню. Від них окрема подяка фахівцям Vega за швидке здійснення проекту з телефонізації міста».

Команда компанії робить все можливе, щоб і надалі підключення проходили оперативно, а нові абоненти були задоволені якістю послуги. Оператор розуміє важливість міського телефона в будинку кожної людини для зв'язку з близькими і виклику екстрених служб.

Сьогодні Vega – єдиний оператор фіксованої телефонії в Теплодарі, що взяв на себе відповідальність за забезпечення міста фіксованим зв'язком.