Працівники Vega – чемпіони «Медіа-Ігор» – 2014 Працівники

21.10.2014

19 жовтня команда телекомунікаційної групи стала переможцем Всеукраїнської спартакіади працівників телебачення, радіо та зв'язку «Медіа-Ігри».

Цього року учасниками змагань стали понад 100 представників галузі із 5 команд. Разом з телекомунікаційноюгрупою Vega у спартакіаді змагалися Полтавська обласна державна телерадіокомпанія «Лтава», НТКУ, Центральний канал та Український державний центр радіочастот.

Команда оператора стала володарем перехідного Кубка Спартака і Кубка за перше місце в загальнокомандному заліку, а також посіла перші місця з настільного тенісу та дартсу серед чоловіків, друге місце з настільного тенісу серед жінок, треті місця з дартсу серед жінок та бадмінтону серед чоловіків. Срібні медалі відвоювала команда Vega з волейболу.

«У черговий раз Vega заявила про себе як про серйозного суперника не тільки на ринку телекомунікацій, а й у будь-якому виді спорту, – зазначив переможець турніру з настільного тенісу серед чоловіків, керівник відділу аналітики Дирекції продажів і розвитку бізнесу Олег Карпенко. – Ми хочемо показати, що, попри складну ситуацію у країні, галузь зв'язку живе і продовжує розвиватися, а її співробітники готові не тільки працювати, а й змагатися».